Ny på siden

Bliv-medlem

Indmelding

Hvis du er enig i vores grundlag, er det en god ide at blive medlem af Klimabevægelsen. Det kræver blot, at du har en mailadresse. Du bliver medlem ved at gå ind på siden, klikke på knappen Bliv medlem og udfylde indmeldingsskemaet. Nogle af felterne er obligatoriske og markeret med en stjerne *. Du skal bl.a. vælge en adgangskode, som skal være ”stærk”, dvs. indeholde både store og små bogstaver og tal.

Indmeldingsskema

Afslut med at klikke på knappen Bliv medlem. Vores webmaster får automatisk besked pr.mail og vil derefter aktivere din medlemsprofil. Når det sker, får du en mail om, at du nu kan logge ind på siden.

Klimabevægelsen har frivillige kontingenter, så du modtager ingen opkrævninger. Vi anbefaler dog at betale vores vejledende kontingent, som er på 250 kr./år for almindelige medlemmer og 100 kr./år for studerende, arbejdsløse og pensionister. Vi sender en venlig mail om kontingentet ca. en gang om året.

Udmelding
Du kan melde dig ud af Klimabevægelsen igen ved at logge ind på siden, klikke på tandhjulet til højre i din profil, vælge Indstillinger -> Slet profil.

Nyhedsbrev
Når din profil aktiveres, bliver du samtidig skrevet på Klimabevægelsens mailliste. Du kan altid afmelde vores nyhedsbrev igen – dette påvirker ikke dit medlemskab eller din profil på siden.

Log ind

Du logger ind på siden ved at klikke på Log ind til højre i hovedmenuen.

Menuer

Nye adgangskoder
Klimabevægelsen udskiftede sit medlemssystem i sommeren 2015 og slog den nuværende side klimabevaegelsen.dk sammen med den gamle medlemsside klimanetvaerk.dk. Alle medlemmer blev overført til det nye system. Hvis du som gammelt medlem ikke har været logget ind, siden vi brugte klimanetvaerk.dk, er du nødt til at vælge en ny adgangskode. Adgangskoder kan af sikkerhedshensyn ikke overføres fra det ene system til det andet.

Log-ind

Nu er du i gang!
Når du er logget ind på siden, forsvinder menupunktet Bliv medlem! og bliver erstattet med to andre menupunkter Min profil og Medlemmer.

2menupunkter

Min profil viser dig selv og din aktivitet på siden. Medlemmer giver dig overblik over de andre medlemmer og deres profiler.

Min kurv

Velkommen til KlimaTV

Velkommen til KlimaTV

Vores stadigt voksende samling af klimavideoer fra ind- og udland.

Næste events

« juni 2018 » loading...
M T O T F L S
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1