Medlemmer (når du er logget ind)

Medlemmer

Her får du vist en oversigt over medlemmerne på netværket.

Klik på hver enkelt af dem (navn, profilbillede eller baggrundsbillede) og du bliver sendt videre til deres profil, hvor du kan se ekstra oplysninger.

Klik på knappen Send besked for at sende dem en privat besked, som de kan læse under Beskeder på deres profil. Hvis de ikke vælger at slå funktionen fra, får de også en mail, når du sender dem en besked på netværket. Send besked vises både i medlemsoversigten og på det enkelte medlems profil, mellem tandhjulet og den sorte menubjælke.

Du kan søge efter medlemmer ved at vælge søgekriterier foroven og derpå klikke på knappen Søg.

Fornavn: Indtast et besked navn og klik på Søg -> Du får vist alle medlemmer i landet, der har det navn.

Jeg har viden og/eller kompetencer indenfor: Vælg et bestemt emne eller en kompetence og klik på Søg -> Du får vist alle de medlemmer, der har den viden eller de kompetencer, du søger. Eller i hvert fald dem, der selv mener det.

Hvilket område? (sådan ca.): Vælg et bestemt område og klik på Søg -> Du får vist alle de medlemmer, der bor i dette område af landet eller udlandet. Det kan være nyttigt, hvis du leder efter samarbejdspartnere, som skal kunne mødes forholdsvis lokalt.

Postnummer: Indtast et bestemt postnummer og klik på Søg -> Du får vist alle de medlemmer, der har dette postnummer. Dette er især effektivt, hvis du søger i tæt befolkede områder, såsom København, og gerne vil lave en mere finmasket søgning end Hvilke område?.

Hvis du vil lave flere søgninger, så klik på knappen Nulstil, som fjerner det seneste søgeresultat.

 

Betaling i gang

Velkommen til KlimaTV

Velkommen til KlimaTV

Vores stadigt voksende samling af klimavideoer fra ind- og udland.

Næste events

« juli 2018 » loading...
M T O T F L S
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5