Indlæg (når du er logget ind *)

* Ikke-medlemmer må meget gerne sende forslag til artikler og blogindlæg via menupunktet Blog -> Nyt indlæg, men skærmbillederne her er baseret på et medlem, der er logget ind på siden.

Mine indlæg
Hold musmarkøren hen over menupunktet Min profil. Nu dukker en undermenu op, hvor det første menupunkt Mine indlæg giver dig mulighed for at se og redigere de indlæg, du selv har oprettet. Når du klikker på punktet, bliver du sendt videre til sidens backend, hvor du ser en oversigt over dine indlæg.

Mine-indlaeg

Du kan tilføje nye indlæg ved at klikke på Tilføj nyt øverst i oversigten eller i menuen til venstre. Hvis du ikke behøver at se oversigten først, kan du skyde genvej via hovedmenuen, hvor du kan vælge Blog -> Nyt indlæg, når du er logget ind.

Redigering i oversigten
Du kan rette i tidligere indlæg ved at holde musmarkøren hen over titlen og klikke på Rediger – der dukker op lige under titlen.

Mine-indlaeg-markeret

De øvrige muligheder i oversigten er:

Lynrediger: Giver mulighed for at ændre indlæggets kategori(er) i en fart.

Papirkurv: Her kan du smide indlægget ud. I første omgang bliver indlægget gemt i papirkurven, så det kan fiskes op igen, hvis du senere fortryder. Du skal i så fald kontakte vores webmaster på webmaster@klimabevaegelsen.dk og få ham til at fiske indlægget op af papirkurven.

Vis: Du får vist indlægget, som det ser ud på hjemmesiden.

Rediger indlæg – her foregår det!

Backend-Post

Overskrift
Skriv en passende overskrift i dette felt.

Permanent link
Dette felt dukker op, når du har indtastet en overskrift. Klik på Rediger og tilføj eventuelle ændringer til dit indlægs linkadresse. Æ, ø og å skal indtastes som ae, oe og aa. Hvis du sletter al tekst i feltet og klikker på Udgiv eller Opdater, får indlægget den adresse, der minder mest muligt om overskriften. Den perfekte overskrift giver adressen den-perfekte-overskrift. Hvis andre indlæg har den samme overskrift i forvejen, forsynes den nye adresse med et tal: den-perfekte-overskrift-2.

Tilføj medier
Denne knap bruges til at indsætte og uploade billeder og andre filer.

Redigeringsfelt
Hvis du holder musmarkøren hen over ikonerne i redigeringsfeltet, får du information om, hvad de kan bruges til.

Editor

Oversigt over ikoner

Tegn-Fjern-formatteringFjern formattering – markér teksten og brug denne knap, hvis du fortryder, at teksten er blevet fed, kursiveret, osv.

Tegn-TilbageEt skridt tilbage – hvis du fortryder en bestemt handling.

Tegn-FremEt skridt frem – hvis du fortryder dit skridt tilbage.

Tegn-KodeSkift fra tekst til html-kode og tilbage igen. Du kan også bruge de to faneblade Visuel og Tekst til dette.

Tegn-FedFed

Tegn-KursivKursiv

Tegn-UnderstregetUnderstreget

Tegn-OverstregetOverstreget

Tegn-BaggrundsfarveVælg baggrundsfarve for teksten; det påvirker ikke hele tekstfeltet men kun de markerede linjer.

Tegn-ForgrundsfarveVælg tekstfarve

Tegn-SaenketSænket tekst

Tegn-HaevetHævet tekst

Tegn-SymbolSymbol – få vist en dialogboks, hvorfra du kan indsætte et af disse specialtegn:

Symbol-dialogboks

Tegn-Liste-UnummereretUnummereret liste

Tegn-Liste-NummereretNummereret liste

Tegn-VenstreVenstrestil tekst eller billeder (standardindstilling, hvis du ikke vælger andet)

Tegn-CenterCentrér tekst eller billeder

Tegn-HoejreHøjrestil tekst eller billeder

Tegn-JustifiedLige margener – afstanden mellem de enkelte bogstaver kan til gengæld variere fra linje til linje.

Tegn-TabelIndsæt tabel med et selvvalgt antal rækker og kolonner, f.eks. til tal, der skal stå ordentligt som i et regneark.

Tegn-LinkIndsæt og redigér link – start med at markere den tekst, som skal gøres til et link.

Tegn-LinkbrudtFjern link fra den markerede tekst.

Tegn-BindestregIndsæt tankestreg

Tegn-MOREIndsæt Læs mere-linje. Al tekst, som står efter en Læs mere-linje, bliver ikke vist i de korte tekstuddrag, som optræder i oversigter over bestemte kategorier af indlæg. Linjen i sig selv er usynlig for læserne.

Tegn-CitatIndsæt citatmarkering – en lodret streg ud for en tekst, som du gerne vil vise, er et citat.

Tegn-SmileyIndsæt smiley

Tegn-mereVis flere muligheder

Tegn-SkaermSkjul alle felter og menuer omkring redigeringsfeltet midlertidigt, hvis du synes, at de distraherer.

I de to menufelter Skrifttype og Skriftstørrelse kan du ændre skrifttypen og –størrelsen.

I det tredje menufelt, Formater, kan du vælge et bestemt format til en markeret tekst, f.eks. særlige størrelser til overskrifter.

Linjeskift
Når du trykker på Enter i tekstfeltet, starter du et nyt afsnit og springer samtidig to linjer ned. Hvis du vil starte en ny linje lige under den aktuelle, skal du trykke på SHIFT + Enter.

Valg af kategori(er)
Sæt et flueben ud for de kategorier, som passer bedst til indholdet af dit indlæg. Nogle af kategorierne bliver automatisk vist på bestemte oversigtssider. Et indlæg i kategorien “Nyheder” vil blive vist i oversigten over nyhedsbreve. Indlæg i kategorien “Blogindlæg” optræder under menupunktet Blog. “Billede” bruges til vores billedgalleri og “Video” bruges til KlimaTV’s videosamling. Hvis du er i tvivl, anbefaler vi at vælge “Blogindlæg”.

KategorierBlogindlaeg

Tags
Du kan tilføje tags (relevante emneord, som gør det lettere at finde indlægget), hvis du har lyst. De enkelte tags skal adskilles med kommaer. Hvis du skriver flere ord, adskilt med mellemrum, bliver ordene til et samlet tag. Eksempel: Hvis du indtaster energi i danmark, 2016, får du to tags, ”energi  i Danmark” og ”2016”. Klik på ”Vælg mellem de mest anvendte tags” for at genbruge tags fra andre indlæg på siden. Du kan fravælge tags ved at klikke på X’et til venstre for dem.

Tags

Udvalgt billede
Det fremhævede billede bruges som illustration af indlægget i oversigter over indlæg i bestemte kategorier samt i stort format i begyndelsen af hvert indlæg. Du kan vælge mellem billederne i mediebiblioteket eller selv uploade et nyt billede.

Udgiv
Indlæggets status er Kladde, så længe det ikke er udgivet. Når du klikker på knappen Udgiv, bliver indlægget offentliggjort. Hvis du senere opdager fejl i indlægget, kan du gå tilbage til det, rette fejlene og klikke på knappen Opdater. Den erstatter knappen Udgiv efter udgivelsen.

Ikke-medlemmer kan bidrage med indlæg via Blog -> Nyt indlæg. Sådanne gæsteindlæg skal først godkendes af en af sidens moderatorer og er derfor ikke umiddelbart synlige på siden. Som gæsteskribent får du besked pr. mail, når dit indlæg er godkendt. Gæsteskribenter har kun adgang til et udvalg af kategorierne og kan bl.a. ikke oprette indlæg i Billede og Video.

 

Min kurv

Velkommen til KlimaTV

Velkommen til KlimaTV

Vores stadigt voksende samling af klimavideoer fra ind- og udland.

Næste events

« juni 2018 » loading...
M T O T F L S
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1