Forum (når du er logget ind)

Forum-seneste

Hjemmesidens debatforum giver alle medlemmer mulighed for at oprette nye debattråde og svare i de eksisterende.

Trådene er sorteret i forskellige kategorier. Til forskel fra indlæggene kan en debattråd kun placeres i én kategori ad gangen.

Hvis du klikker på menupunktet Forum, får du en oversigt over de seneste oprettede debattråde. Hvis du klikker på Forum -> undermenupunktet Alle debatter, får du en oversigt over alle de kategorier, som debatterne er placeret i, og kan herfra finde samtlige debattråde på siden.

Du kan oprette en liste over særligt interessante debatter ved at klikke på Favorit til højre for de ønskede debattråde. På den måde kan du hurtigt finde dem igen ved at gå ind på menupunktet Fora -> Favoritter under din profil, når du logger ind.

Indled en ny debat

Forum-start-debat-menu

Du kan starte en ny debat ved at klikke på menupunktet Forum -> Ny debat. I forummet bruger du den samme slags tekst- og redigeringsfelt, som når du opretter nye indlæg.

Forum-ny-debat

Indled med at indtaste en overskrift og en tekst. Vælg dernæst en af kategorierne i forummet. Du kan også tilføje tags (relevante emneord, som gør det lettere at finde indlægget), har du har lyst.

Sæt et flueben ved ”Send en mail, når nogen svarer i debatten”, hvis du vil være sikker på at få besked, når der bliver skrevet svar. På din profilside kan du få et overblik over, hvilke debatter du følger med i, ved at gå ind under Fora -> Abonnementer.

Afslut med at klikke på knappen Send.

Vent nu lige lidt…
Hvis du opdager, at du har lavet en fejl i svaret, kan du nå at redigere det indenfor 15 minutter – klik på Rediger ud for svaret og indtast de nødvendige ændringer. Når de 15 minutter er gået, kan svaret ikke længere ændres. Du kan kun redigere i dine egne svar.

 

Min kurv

Velkommen til KlimaTV

Velkommen til KlimaTV

Vores stadigt voksende samling af klimavideoer fra ind- og udland.

Næste events

« juni 2018 » loading...
M T O T F L S
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1