Events (når du er logget ind *)

* Ikke-medlemmer må meget gerne lægge events ind via menupunktet Kalender -> Ny event, men skærmbilledet her er baseret på et medlem, der er logget ind på siden.

Du kan oprette nye begivenheder/events i kalenderen ved at klikke på Min profil -> Mine events og vælge Begivenheder -> Tilføj ny i menuen til venstre. Du kan også bruge genvejen i hovedmenuen ved at vælge Kalender -> Ny event. Vær opmærksom på, at du kun får adgang til det viste kontrolpanel, hvis du er logget ind på siden. Hvis du ikke er logget ind, kan du stadig godt oprette events, men du vil ikke kunne redigere i dem bagefter.

Begivenhed

Overskrift og en beskrivelse i tekstfeltet er påkrævet.

Udvalgt billede
At tilføje et udvalgt billede er altid en god ide. Hvis du er logget ind på siden, bruger du feltet Vælg udvalgt billede på samme måde, som når du opretter indlæg. Gæstebrugere kan ikke vælge billeder fra mediebiblioteket, men får vist et særligt felt, hvor de kan uploade et billede som illustration.

Tid & Dato for begivenhed

Varer begivenhed hele dagen? Sæt et flueben, hvis der er tale om en heldagsbegivenhed uden faste start- og sluttidspunkter.

Startdato og -tidspunkt: Hvornår eventen begynder.

Slutdato og -tidspunkt: Hvornår eventen afsluttes.

Tidszone: Danmark ligger i tidszonen UTC+1, men du kan vælge en anden, hvis du arrangerer et møde i udlandet.

Eventen finder sted: Hvis der kun er tale om én event, kan du nøjes med standardindstillingen ”Kun én gang”. De øvrige muligheder er til tilbagevendende og ens events, som finder sted med jævne mellemrum. Det er muligt at få events til at blive afholdt dagligt, ugentligt, månedligt, årligt eller med en brugerdefineret frekvens. Du kan også vælge at indtaste et tidspunkt i fremtiden, hvor rækken af tilbagevendende events slutter. Du kan tilføje særlige regler og undtagelser, hvis en række af events f.eks. finder sted en gang om måneden undtagen i december.

Detaljer om sted

Brug gemt Sted: Her kan du vælge et sted, hvis det tidligere har været brugt til en event i kalenderen. Hvis stedet ikke fremgår af listen, kan du indtaste det fra grunden og forsyne det med oplysninger om adresse, etc.

Du behøver ikke at udfylde alle felter.

Hvis du sætter flueben ved ”Vis link til Google Maps” og ”Vis Google Map” kan du inddrage Google Maps, som viser stedets placering på baggrund af dine oplysninger.

GoogleMaps

Detaljer om arrangør

Brug gemt Arrangør: Her kan du vælge en arrangør som tidligere har været brugt til en event i kalenderen. Hvis arrangøren ikke fremgår af listen, kan du indtaste den fra grunden.

Heller ikke her behøver du at udfylde alle felter.

Det er muligt at tilføje flere arrangører til den samme event.

Hjemmeside for begivenhed: Her kan du tilføje et link til en ekstern hjemmeside.

Pris: Hvis det koster penge at deltage, kan du indtaste beløbet under Pris. Hvis det er gratis, skal du bare ignorere felterne – eller skrive 0, hvis du direkte vil skilte med, at eventen er gratis. Under Møntfod kan du evt. indtaste en anden forkortelse end ”kr.” og vælge, om forkortelsen skal vises før eller efter prisen, dvs. som ”kr. 50” eller ”50 kr.”.

Til sidst…
Hvis du er logget ind på siden, har du også mulighed for at vælge tags og kategorier i højre side. Slut af med at klikke på Udgiv, hvis du er logget ind, eller Opret Begivenhed, hvis du er gæstebruger.

 

Min kurv

Velkommen til KlimaTV

Velkommen til KlimaTV

Vores stadigt voksende samling af klimavideoer fra ind- og udland.

Næste events

« juni 2018 » loading...
M T O T F L S
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1