fbpx
Select Page

Af Jens Hvass

5. maj er der International Tar Sand Campagn Day og 350 Climate Impacts Day. På denne dag vil der være events over hele verdenen. I København vil vi fokusere på at sprede information omkring tjæresand men også at sætte fokus på danske og skandinaviske virksomheder og institutioner der investerer i tjæresand.

Programmet ser indtil videre sådan ud:

12:00 – 13:30 – Samling hos NOAH, afholdelse af pre-event med film, talere og information om tjæresand, der vil også være mulighed for at dekorere t-shirts, bannere og påføre ansigtsmaling.

13:30 – 14:00 – Afgang mod Strøget til hemmelig event.

14:00 -14:10 – Udførelse af hemmelig event.

14:10 – 14:30 – Foto-seance og talere foran den Canadiske Ambassade.

14:45 – ? – Drinks på Cafe Retro: www.cafe-retro.dk.

I kan joine vores email liste på: dkstoptjaeresand@gmail.com og følge med via Facebook event-siden: International Stop Tjaeresand aktion dag.

Her kan I få mere information om den hemmelige event, vi vil også meget gerne høre fra dig/jer hvis du/I er interesseret i at hjælpe os med organisering:

Global Tar Sand Kampagne-dag 5. Maj 2012: www.stoptarsands.yolasite.com.

Se mere på www.climatedots.org om International Stop Tjæresand Aktion Dag i København.

For yderligere information om tjæresand, se på www.klimabevaegelsen.dk.

Logoer findes på: www.climatedots.org.

Strøtanker om bæredygtighed findes en række indlæg om udvindingen af tjæresandet og konsekvenserne for klimaet, se tags for tar sand, Keystone XL, Bill McKibben, James Hansen og 350 ppm.

Her på siden findes en link-side om Tar Sands og Keystone XL med en håndfuld videoer og først og fremmest amerikanske og canadiske artikler.