fbpx
Select Page

Send billeder

Klimabevægelsen kan altid bruge flere billeder til hjemmesiden, til pjecer, plakater og mange andre ting. Hvis du selv har lyst til at bidrage til samlingen, kan du sende os billeder ved at klikke på UPLOAD. For at kunne uploade skal du indtaste dit navn og din mailadresse.

Vi bruger en gratis-udgave af Drive Uploader, som skal slås til med jævne mellemrum. Hvis den ikke er aktiveret, så skriv til webmaster@klimabevaegelsen.dk og gør opmærksom på, at du har nogle billeder, du gerne vil overføre. Vi giver dig besked, så snart uploaderen er aktiv.

Vi kan tage imod max 15 GB filer ad gangen. Alle billeder bliver i første omgang sendt til vores konto på Google Drev, hvor vores webredaktører kigger dem igennem. Hvis de er af høj kvalitet og relevante for klimasagen, lægger vi dem ud på Flickr og i gallerierne her på siden.

Brug af dine billeder

De billeder vi lægger ud, står gratis til rådighed for alle, der vil bruge dem til ikke-kommercielle formål. Du må godt kræve, at vi krediterer dig med navn. Vi bringer gerne dine kontaktoplysninger og evt. links til din hjemmeside eller dine profiler på sociale medier. Du kan også vælge, at folk skal kunne bruge billederne uden kreditering.

På samme måde kan du selv vælge, om andre må bruge billederne i ændret (“remixet”) form, eller om de kun må bruges i den form, du selv har uploadet dem i.

Du kan vælge at tilføje dine kontaktoplysninger og ønsker i en tekstfil, som du uploader sammen med dine billeder. Eller du kan sende dine oplysninger i en mail til klimabev@gmail.com. Du kan have forskellige licenser tilknyttet de enkelte fotoalbum.

Sletning af billeder og ændring af licens

Alle billeder og informationer bliver overført til Google Drev og vores konto på Flickr. Det betyder, at de bliver opbevaret på amerikanske servere, som ikke er underlagt persondatalovgivningen i EU/EØS.

Du kan altid få slettet dine fotos fra Flickr og vores hjemmeside eller få ændret betingelserne for brugen af dine billeder. I så fald skal du kontakte os på webmaster@klimabevaegelsen.dk. Hvis dine billeder er udgivet med én type licens og brugt af andre, kan vi dog ikke gøre noget ved dette, hvis du senere ønsker at ændre licensen eller slette billederne.

Ophavsret

Du har selv ansvaret for, at det materiale du uploader, overholder gældende lovgivning, herunder ophavsretten. Hvis du uploader billedmateriale eller andet, som andre har ophavsretten til, forbeholder vi os ret til at slette det fra Flickr og vores hjemmeside og holde dig ansvarlig for evt. klager eller krav om erstatning, som vi måtte modtage.