Persondatapolitik på klimabevaegelsen.dk

Cookies
En cookie er en datafil, som en hjemmeside eller et program placerer på din computers harddisk for at kunne genkende den. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Drifts- og optimeringscookies
Disse cookies bruges til at forbedre hjemmesidens funktioner og indsamle information om, hvor mange der besøger vores sider og hvor de kommer fra. Klimabevægelsen i Danmark bruger open source-programmet Piwik til webstatistik. Det betyder, at dine besøg på klimabevaegelsen.dk bliver registreret vha. cookies.

Cookies til anonym tracking på tværs af hjemmesider
Disse cookies bruges til at spore, hvordan de besøgende bevæger sig mellem flere forskellige hjemmesider. På klimabevaegelsen.dk bruger vi flere steder plugins (miniprogrammer), som forbinder siden med vores Facebooksider og bruger cookies fra Facebook til bl.a. at vise en “synes godt om” knap. Hvis du skifter mellem klimabevaegelsen.dk og Facebook i indlogget tilstand, vil din trafik mellem de to sider være synlig for Facebook.

Sådan afviser du cookies
Du kan undgå at blive registreret ved at klikke på ”Nej tak” i den blå Cookie-bjælke forneden på klimabevaegelsen.dk. En anden metode er at afvise cookies automatisk eller efter forespørgsel ved at ændre indstillingerne i din browser (Explorer, Edge, Firefox, Chrome, Opera, Safari, etc.). Indstillingerne er placeret forskelligt, alt efter hvilken browser du bruger.

Sådan sletter du cookies
Hvis du bruger en PC, kan du som regel slette cookies fra din computers harddisk ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete

Hvis du bruger en Mac eller hvis genvejstasterne ikke virker, kan du i stedet slette cookies fra din computers harddisk via browseren. Hvis du bruger flere browsere, er du nødt til at slette cookies i dem alle for at fjerne dem.

Oplysninger ved køb på klimabevaegelsen.dk
Hvis du er medlem af Klimabevægelsen, kan du købe materialer ved at logge ind og genbruge de informationer, du har oplyst på din profilside. En postadresse er dog nødvendig og skal indtastes, hvis du ikke allerede har gjort det på profilsiden.

Hvis du er gæst på siden eller ikke ønske at købe materialer, når du er logget ind, skal du oplyse følgende ved køb:

Dit navn
Din postadresse
Din mailadresse

Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan levere de bestilte materialer til dig og bekræfte ordren pr. mail. Du kan vælge også at oplyse et telefonnummer og derved få ekstra oplysninger om ordren, men det er ikke påkrævet.

Alle indsamlede personoplysninger behandles iht. Persondataloven.

Opbevaring af oplysninger
Vi registrerer og opbevarer personoplysninger fra kunder i højest 1 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår, hvor handlen er gennemført. Derefter bliver oplysningerne slettet.

Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Det er desværre aldrig muligt at garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Du afgiver derfor dine personoplysninger på eget ansvar.

Adgang til oplysninger
Klimabevægelsens webmaster og dens to talspersoner har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Hvis en af disse personer udskiftes, udskifter vi også samtidig de adgangskoder, der giver adgang til oplysningerne.

Den dataansvarlige på klimabevaegelsen.dk er p.t. Rasmus S. Larsen, webmaster. Han kan kontaktes via webmaster@klimabevaegelsen.dk.

Tredjepart
Personoplysninger afgivet på https://www.klimabevaegelsen.dk videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Indsigelser og indsigt
Hvis du er kunde hos Klimabevægelsen i Danmark, giver Persondataloven dig ret til at gøre indsigelse mod vores registrering af personoplysninger. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis vores data er forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve disse ændret, slettet eller blokeret. Du kan spørge ind til dine data ved at kontakte os via sek@klimabevaegelsen.dk.

Klager og tvister
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data om dig ved at kontakte Datatilsynet, jfr. Persondatalovens § 58, stk.1.

Enhver tvist mellem Klimabevægelsen i Danmark og kunder på hjemmesiden afgøres under dansk lovgivning.

Forbehold for ændringer
Klimabevægelsen i Danmark forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere den persondatapolitik, der gælder for klimabevaegelsen.dk. Ændringer og ændringsdatoen vil fremgå af denne underside.

Senest opdateret 19. april 2016.

Ja Nej