Kære medlem af Klimabevægelsen / modtager af Klimabevægelsens nyhedsbrev.

Igennem den seneste tid har Klimabevægelsens administration været ude for nogle store tekniske vanskeligheder med vores IT-systemer, hvilket har betydet at vi har måttet genoprette vores mailingliste ud fra tidligere arkiverede email-lister.

Når du har modtaget denne besked, skyldes det, at du enten er eller tidligere har været meldt ind i Klimabevægelsen i Danmark via hjemmesiderne klimabevaegelsen.dk eller klimanetvaerk.dk eller fordi du af andre årsager har bedt om at blive skrevet på Klimabevægelsens mailingliste.

OBS: Såfremt du IKKE ønsker at stå på klimabevægelsens mailing-liste, vil vi bede dig om at “unsubscribe” (sende en mail til klimabev-unsubscribe@lists.riseup.net) eller at kontakte os direkte på vores mail-adresse sek@klimabevaegelsen.dk snarest muligt. Hvis du tidligere har afmeldt dig listen, beklager vi meget og fjerner dig naturligvis igen, så snart vi modtager din besked.

Når du står på Klimabevægelsens mailing-liste, så vil du fremadrettet modtage 6-10 nyhedsmails årligt. Husk at du også kan benytte dig af Klimabevægelsens medlemsnetværk på www.klimabevaegelsen.dk hvor du blandt andet kan registrere dig og søge efter andre klima-aktive i dit eget lokalområde eller klimaaktive med en særlig interesse eller kompetence som I kan drage nytte af sammen.

Mød også andre klima-interesserede og deltag i debatten i Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/klimabevaegelsen/

Klimavenlige hilsner fra bevægelsens landsudvalg

Thomas Meinert (talsperson)

Rasmus Larsen (web-administrator)