Kære klimainteresserede

Jeg håber at du/I har mulighed for at støtte op om denne vigtige globale kampagne som finder sted i anledning af FN-topmødet i New York 23/9, hvor FNs generalsekretær Ban Ki Moon har inviteret præsidenter fra hele verden til at mødes og drøfte hvordan der bliver sat en stopper for den globale opvarmning.

For at markere mødets vigtighed, og for at sætte pres på beslutningstagerne, så har en lang række organisationer søndag den 21. september planlagt en gigantisk klima march i New York, en march som forventes at blive den største i USA’s historie og som bakkes op af mere end 1000 forskellige organisationer, blandt andre klimanetværket 350.org og Avaaz.

Men søndag den. 21. september er også udråbt som global klimadag, og mennesker mødes hele verden over for at markere deres bekymring og interesse for klimaet under overskriften People’s Climate March. Der arrangeres således mere end 1450 klima marcher, kampagner og events i mere end 130 forskellige lande. Læs mere hér: http://peoplesclimate.org/march/ og hér: http://peoplesclimate.org/global/

Også I KØBENHAVN markeres dagen med en begivenhed – og du er inviteret!

Vi er stadig ved at få alle detaljer på plads, men den foreløbige plan er som følger:

Arrangementet i København planlægges af Avaaz København, og det afholdes kl. 14 – 16, på Nytorv i København.

Arrangementet bliver en festlig – primært grøn – markering, med talere fra ca. kl. 15.00, og med musik,  godt humør og fællesskab.

Da vi gerne vil markere at vi ønsker en grøn omstilling, så anbefaler vi alle deltagere at iføre sig et eller andet grønt: en t-shirt, en hat, et tørklæde … WEAR GREEN.

MUSIKKEN LEVERES AF DJ BORNELAND!

Vi har foreløbig tre talere programsat:
♥ Mickey Gjerris – foredragsholder og lektor i bioetik
♥ Thomas M. Larsen talsperson for Klimabevægelsen
♥ Peter Bjerregaard – klimaredaktør på nyhedsmagasinet RÆSON

Læs mere om arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1472484213012924/

Samtidig med arrangementet indsamles også underskrifter elektronisk, underskrifter der skal afleveres til FN’s klimatopmøde d. 23. september.

Vi opfordrer ALLE til at skrive under og sende et stærkt og globalt signal. Du kan føje din underskrift til her: https://secure.avaaz.org/en/100_clean_61/?fpla

Arrangementet i København bliver organiseret af en gruppe frivillige i Avaaz København, som er tilknyttet den globale bevægelse og NGO Avaaz, der er ingen økonomisk støtte eller sponsorater tilknyttet – 100 % frivillighed og 100 % ren energi 🙂

Læs mere om bevægelsen her: www.avaaz.org.

Avaaz København

Event: Theo Askov +45 27 23 69 56

Kommunikation: Dorte Winkler +45 28 43 82 10

Twitter: Avaaz København @avaazkbh #avaazkbh

avaazcph@gmail.com