Kulturnat 12 oktober: Besøg AB Søpassagen – Danmarks første CO2 neutrale boligforening

 

På kulturnatten fredag 12. oktober kan du besøge AB Søpassagen, Danmarks første CO2 neutrale boligforening.

 

Hør hvordan din boligforening kan gå fra et almindeligt energiforbrug til at blive CO2 neutral, hvordan I som fællesskab kan skabe en grønnere fremtid samtidig med at I sparer penge.

 

Hør historien om hvordan AB Søpassagen i perioden 2007 – 2011 realiserede drømmen om at blive CO2-neutral ved at fokusere på adfærdsændringer, tekniske forbedringer og CO2-kvotekøb.

 

Bliv inspireret af AB Søpassagens miljøredegørelser, handlingsplaner, generalforsamlinger, og hør hvilke af de mulige tiltag (facadeisolering, varmegenvinding, opsætning af solceller, solfangere, husstandsvindmøller og vandsparetiltag) som blev realiseret.

 

Hør også hvad AB Søpassagens næste visioner er.

 

Få dig et mættende måltid gratis klimavenlig mad under besøget.

 

Kom op på tagterrassen, og se det imponerende solcelleanlæg og den fantastistiske tagterrasse med udsigt over København.

 

Programmet:

 

Kl. 16.30, 17.00 og 17.30: Kom en tur på taget, og se solceller og tagterrasse med fantastisk udsigt. Varighed ca. 20 minutter.

 

Kl. 18.00, 19.30 og 21.00: Foredrag om AB Søpassagens historie for at blive CO2-neutral med mulighed for at stille spørgsmål. Varighed ca. 30 minutter.

 

Kl. 18.00 – 22.00 Der serveres gratis klimavenlig mad.

 

Adresse: Ryesgade 42, tæt ved Sortedamsøen og Fredens Park. Tilmelding ikke nødvendig.

 

Læs mere om AB Søpassagen på http://sopassagen.ning.com og http://www.bo-uden-co2.dk