Her er vores indmeldingsskema!

Hvis du er enig i vores grundlag, kan vi klart anbefale at blive medlem. Vores årlige kontingent er på 250 kr. for almindelige medlemmer, 100 kr. for studerende, arbejdsløse og pensionister og 500 kr. for gruppemedlemmer, dvs. foreninger og andre organisationer, der melder sig ind kollektivt. Du behøver kun at udfylde de felter, der er markeret med en stjerne (*), men hvis du har lyst, er du velkommen til at oplyse lidt mere om dig selv.
Vi må kun indsamle persondata fra personer, der er fyldt 13 år.

Du er ikke forpligtet til at opgive dit rigtige navn til din profil på hjemmesiden, men hvis du betaler kontingent med betalingskort eller PayPal, skal du anføre dit rigtige navn på betalingssiden. Hvis du betaler via direkte bankoverførsel, skal du anføre dit rigtige navn ved indbetalingen for at få stemme- og opstillingsret på vores landsmøder.

Stærke adgangskoder indeholder en blanding af små og store bogstaver samt tal.
Vi bruger tjenesten MailChimp til nyhedsbreve. MailChimp er omfattet af aftalen Privacy Shield mellem EU og USA, og vi har en aftale med MailChimp, som gør, at vi gerne må bruge tjenesten. Du skal dog være opmærksom på, at dit navn og mailadresse opbevares på amerikanske servere. Du kan altid afmelde dig et givent nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af en tilsendt nyhedsmail.