Vil du bevare din nuværende kontakt med 350 Klimabevægelsen? Så gå ind på vores spørgeskema og sæt kryds ved de data, vi må bruge.

Ellers skal vi nemlig slette dine data iflg. EU’s nye persondataforordning.

Den har sat os i gang med den store forårs-oprydning i medlemslister og -kartoteker for at få støvede data, som ikke bliver brugt mere, af vejen, før den 25. maj, når forordningen træder i kraft. Oprydningen giver dig også nye muligheder. Tjek dem længere nede i dette indlæg!

Persondata-forordningen betyder, at vi skal
– sikre os, at du har givet tilsagn om, at vi må bruge dine data og
– opbevare og bruge dem på en forsvarlig måde.

Hvad kan jeg vælge?

Det afhænger af din tilknytning til 350 Klimabevægelsen i Danmark.

Jeg modtager et af følgende nyhedsbreve:

1) 350 Klimabevægelsen Nyhedsbrev
2) Nyhedsbrev fra Bedsteforældrenes Klimaaktion
3) Nyhedsbrev om divestment fra AnsvarligFremtid

Hvis du fortsat gerne vil gøre det, skal du sætte kryds ved det/dem, du gerne vil modtage. Du kan altid tilmelde dig flere nyhedsbreve under “Nyhedsbreve” på hjemmesiden. Fortryder du senere, kan du afmelde dig ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen med nyhedsbrevet.

Du kan modtage nyhedsbreve uden at være medlem af 350 Klimabevægelsen, men det er du selvfølgelig velkommen til at blive (gå til “Bliv medlem”).

Jeg er betalende medlem af 350 Klimabevægelsen i Danmark og har en profil på hjemmesiden

Hvis du tillader det, vil profilen fortsat være synlig for andre medlemmer, når de er logget ind på hjemmesiden, så I kan søge og kontakte hinanden. Du har ret til at være anonym på siden, hvis du ønsker det, men kan dog kun se andre medlemmers profiler, hvis din egen også er synlig.

Jeg har en medlemsprofil på hjemmesiden men betaler ikke kontingent

Det kan du fortsætte med, hvis du sætter kryds ved dette, for så giver Landsudvalget dig status som ”frivillig” (i højst 1 år fra og med den 14. maj i år; se vedtægtens paragraf 4b). Du kan også vælge at blive betalende medlem (log ind, gå til ”Min profil” og derefter til ”Betal kontingent”).

Som betalende medlem har du stemmeret ved landsmødet og adgang til at se de andre medlemmers profiler. Samtidig giver du en uvurderlig støtte til vores arbejde. 1000 tak for det!

Skriv til den medlemsansvarlige, hvis systemet driller!

Hvordan håndterer vi dine data, og hvad har du selv ansvar for? Hvordan er det med sikkerheden på hjemmesiden?

Du kan læse vores samlede politik for persondata og datasikkerhed her. Vi svarer også gerne på spørgsmål om oprydning og persondata. Skriv til den medlemsansvarlige på medlem@klimabevaegelsen.dk eller webmasteren på webmaster@klimabevaegelsen.dk.

Hvad sker der, hvis jeg ikke går ind på kontaktformularen?

Hører vi ikke fra dig inden 14. maj, går vi ud fra, at du ikke mere ønsker at modtage nyhedsbreve og/eller bruge din profil.

For betalende medlemmer betyder det, at vi gør din profil usynlig for andre medlemmer, indtil du evt. selv vælger at gøre igen at gøre den synlig.

For gratis profiler betyder det, at du bliver slettet fra klimabevaegelsen.dk (“Slettepolitik”).

For modtagere af nyhedsbreve betyder det, at vi fjerner dig fra maillisterne.

Vi glæder os rigtig meget til at høre, hvordan du fremover ønsker at være i kontakt med 350 Klimabevægelsen ☺

Med venlig hilsen,

Annegrethe Jørgensen og Rasmus S. Larsen

(Medlemsansvarlig og webmaster)