Select Page

Klimatelt på Folkemødet på Bornholm 13-16 Juni 2019

Klimatelt på Folkemødet 2019

350 Klimabevægelsen i Danmark har taget initiativ til at lave et egentligt ”klimatelt” på Folkemødet 13-16 Juni 2019 på Bornholm.

Planen er, at vi sammen med en omkring 15 andre, især mindre NGOer, vil diskutere en række forskellige emner og tilgange indenfor klimasagen. Vi har arrangeret et stort telt på 12 x 6 meter med mikrofoner og lydanlæg, og der er også et areal udenfor teltet, hvor der placeres 6 bænke og 3 borde.

Teltet har placeringen C34 på Cirkuspladsen, og er registreret som “350 Klimabevægelsen i Danmark”

Vi er allerede kommet meget langt i planlægningen af programmet som indeholder omkring 28 forskellige debatter, og på vores åbningsdebat deltager blandt andre Connie Hedegaard, Jesper Theilgaard og Peter Birch Sørensen, så det bliver super spændende.

Se det foreløbige program her: PROGRAM

Som en del af teltet og vores aktiviteter, så udarbejder vi en 32 siders printet ”Folkemøde-klimaavis” med en beskrivelse af de deltagende medarrangører i klimateltet.

Der foreligger endnu en del arbejde med praktisk planlægning og koordinering, også på selve folkemødet, som vi gerne vil have hjælp til. Så hvis du eksempelvis har flair for skriftlig kommunikation og redigering, eller hvis du har tid og lyst til at uddele vores Klima-Avis så skriv en mail til fm@klimabevaegelsen.dk eller ring til Bjørn på telefon 3137 5085.

Klimateltet er økonomisk støttet af blandt andre Merkurfonden, Gaia Trust, Græsrodsfonden, Miljø- og Energifonden og 1. Maj Fonden