Klimabevægelsen har fusioneret sine to hjemmesider på klimabevaegelsen.dk og klimanetvaerk.dk. Hele samlingen af videoer på KlimaTV er overført til klimabevaegelsen.dk og det samme gælder alle de gamle indlæg, debattråde og svar samt langt de fleste kommentarer. Hvis du går ind på http://www.klimanetvaerk.dk, bliver du automatisk sendt videre til denne side, altså klimabevaegelsen.dk.

Alle medlemsprofiler er også overført, så du fra nu af kan logge ind her på siden. Ligesom i det gamle medlemssystem kan du tilføje blogindlæg, debatter, events og videoer til KlimaTV. Af sikkerhedshensyn skal du udskifte din adgangskode første gang du logger ind – klik på Log Ind i menuen og dernæst på “Har du glemt din adgangskode”. Du kan også bare vælge at indtaste din gamle kode, hvis du vil beholde den.

Der er mange fordele ved vores nye system:

Sidedesignet er responsivt i modsætning til vores gamle medlemsnetværk. Derfor fungerer siden langt bedre på smartphones.

Hvis du har lyst, kan du genbruge din mailadresse og adgangskode fra Facebook, når du logger ind på siden. (Opdatering 15. juli 2015: Denne funktion er fjernet igen, da den sænkede sidens hastighed mærkbart.)

Hvis du lægger en event ind i kalenderen på vores Facebookgruppe, bliver den automatisk kopieret til kalenderen på hjemmesiden.

Ikke-medlemmer har fået mulighed for at tilføje blogindlæg ved at gå ind på menupunktet Blog -> Gæsteindlæg. Indlæg af denne type skal dog først godkendes af en af hjemmesidens moderatorer, før de bliver vist. Det er også blevet muligt for ikke-medlemmer at oprette nye events i kalenderen.

Vi har ikke længere nogen begrænsninger på antallet af medlemmer. Det havde vi med det gamle system.

Vær særligt opmærksom på følgende ændringer:

Grupper: Siden anvender medlemssystemet Ultimate Member, som endnu ikke stiller grupper til rådighed. Derfor er de gamle grupper endnu ikke synlige. Vi har taget kopier af dem og vil tilføje dem igen, så snart Ultimate Member får udviklet grupper. I mellemtiden har vi flyttet de eksisterende debattråde fra grupperne over i debatforummet. De virker fint.

Vægfunktion: Ultimate Member har endnu ikke udviklet en væg i stil med Facebook – men har planer om at gøre det i fremtiden. Derfor kan du endnu ikke skrive på andre medlemmers væg, kun kontakte dem direkte. Vi tilføjer vægfunktionen, så snart den bliver tilgængelig i det nye system.

Billedgallerier: Den nye side giver begrænsede muligheder for at oprette hele gallerier, medmindre du bruger Flickr. Du kan dog stadig uploade nye enkeltstående fotos og billedbeskrivelser til det eksisterende galleri “Kloden Rundt”. Vi har overført de gamle billeder fra netværket, men nye gallerier kan kun tilføjes via Klimabevægelsens Flickr-konto. Den har til gengæld ubegrænset plads og tager sig virkelig godt ud, når gallerierne vises på siden.

Sidst men ikke mindst er hjemmesiden under konstant videreudvikling og forbedring. Hvis du støder på småfejl eller ting der undrer dig eller bare har en ny god ide, så tøv ikke med at sende spørgsmål, kommentarer og forslag til webmaster@klimabevaegelsen.dk.