Galleri

Klimabevægelsen anbefaler at bruge vores Flickr-konto til billedgallerier, da den har ubegrænset plads. Hvis du har et enkelt spændende billede liggende, kan du også uploade det direkte til hjemmesiden som nyt indlæg og vælge kategorien “Kloden rundt”. Det vil i så fald blive placeret i galleriet af samme navn: Kloden rundt.

[flickr_set id="72157648244037090"]

Du må frit uploade materialer på klimabevaegelsen.dk, hvis blot det er relevant for klimasagen og ikke strider imod vores husregler eller gældende lovgivning. Hvis du selv har rettighederne til billeder, videoer, tekster, etc., som du bringer på vores hjemmesider, må du også gerne genbruge og offentliggøre materialet i andre sammenhænge.

Du har selv ansvaret for, at det materiale du uploader, overholder gældende lovgivning, herunder ophavsretten. Hvis du uploader billedmateriale eller andet, som andre har ophavsretten til, forbeholder vi os ret til at slette det fra siden og holde dig ansvarlig for evt. klager eller krav om erstatning.

Betaling i gang

Se KlimaTV

Se KlimaTV

Vores stadigt voksende samling af klimavideoer fra ind- og udland.

Bliv medlem

Bliv medlem

Medlemskab koster 250 kr. for almindelige medlemmer, 100 kr. for studerende, pensionister og arbejdsløse og 500 kr. for foreninger.