Tak for medlemskabet

Tak fordi du deltager i Klimabevægelsen!

Hvis du lige har meldt dig ind og betalt med betalingskort eller PayPal, kan du om et kort øjeblik logge ind og bruge siden. Du får en mail, når profilen er klar.

Bemærk, at hvis du har valgt at betale via bankoverførsel, så skal du først overføre kontingentet via din bank, og dernæst skal din overførsel registreres på vores konto, før dit medlemskab og din profil aktiveres. Der kan derfor gå lidt længere tid.

Når du er logget ind, kan du bruge menupunktet “Min profil” til at tilføje og ændre oplysninger om dig selv og indstille, hvilke beskeder du gerne vil modtage. Du kan også skrive indlæg på siden.

Klimavenlig hilsen
Bestyrelsen, 350 Klimabevægelsen i Danmark

Mød os i virkeligheden

Landsmøder

350 Klimabevægelsen i Danmark holder landsmøde i København to gange om året, typisk forår og efterår. På begge møder har vi oplæg og debat om aktuelle klimaemner, dansk og internationalt klimapolitik og udviklingen i vores temagrupper. På efterårsmødet har vi også valg til bestyrelsen, som står for den daglige ledelse af bevægelsen.

Bestyrelsesmøder

Bestyrelsens møder kan af og til virke lidt tekniske, men er åbne for alle medlemmer. Følg med i kalenderen og kig forbi, hvis du har lyst til at møde os. Møderne finder som regel sted i København.

Følg med i vores arbejde

Nyhedsbrev

Ca. en gang om måneden sender vi et nyhedsbrev om, hvad de forskellige dele af bevægelsen laver og hvad der ellers er værd at vide om klimasagen lige nu. Når du opretter dig som medlem her på siden, bliver du automatisk skrevet på vores mailliste. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen, uden at det påvirker dit medlemskab.

Facebook

Hvis du bruger Facebook, kan vi anbefale at deltage i vores Facebookgruppe, hvor der er en livlig debat. Gruppen har over 4.000 deltagere. Vi har også en Facebookside, som vi bruger til mere officielle nyheder.

Brug hjemmesiden

Her på siden kan du finde alle de andre medlemmer og læse om deres motivation og hvad de gerne vil bidrage med. Hvis du leder efter samarbejdspartnere til et projekt, kan du sortere dem efter lokalområdet og kontakte dem direkte.

Hvis du har lyst til at skrive anmeldelser, artikler eller bare tanker om, hvordan vi bedst kan sikre fremtiden, er du velkommen til at bruge vores blog.

Er du stødt på en video på nettet, f.eks. på YouTube eller Vimeo, som er relevant for klimasagen? Så kan du føje den til vores stadigt voksende samling under KlimaTV.

Både medlemmer og ikke-medlemmer er velkommen til at bruge vores kalender og tilføje nye møder og andre aktiviteter.

Deltag i vores temagrupper

Klimabevægelsen er organiseret i temagrupper, der hver især arbejder med ét bestemt emne. Du kan se listen over alle vores aktive grupper her. Hvis du selv har lyst til at starte en temagruppe, kan du skrive til vores bestyrelse med en kort beskrivelse af emnet og dine kontaktoplysninger; så sender vi en skema, hvor du kan tilføje flere oplysninger. Hvis gruppen er relevant for klimasagen, føjer vi den til samlingen snarest muligt.

AnsvarligFremtid - en succeshistorie!

I de seneste år har vores mest succesfulde temagruppe været AnsvarligFremtid. Denne gruppe/kampagne er dannet af 350 Klimabevægelsen i Danmark i samarbejde med Omstilling Nu og handler om at få pensionsselskaber til at “diveste”, dvs. sælge deres investeringer i fossil energi. Allerede i 2014 var der stor opmærksomhed på kampagnen i medierne og i 2015-16 lykkedes det at få flertal for en klar divestment-strategi på generalforsamlingerne i både Arkitekternes Pensionskasse og MP Pension. AnsvarligFremtid fortsætter i 2017. Her kører der også en parallel kampagne, AnsvarligKommune, med fokus på kommunernes investeringer.

Du kan se mere om divestment på kampagnens egen hjemmeside: AnsvarligFremtid.dk.

Betaling i gang

Se KlimaTV

Se KlimaTV

Vores stadigt voksende samling af klimavideoer fra ind- og udland.

Bliv medlem

Bliv medlem

Medlemskab koster 250 kr. for almindelige medlemmer, 100 kr. for studerende, pensionister og arbejdsløse og 500 kr. for foreninger.