Flickr

Klimabevægelsen har et 
Flickr-galleri, hvor du kan sende fotos ind. De behøver ikke at have klimarelaterede motiver – alt, hvad du gerne vil ”donere” til Klimabevægelsen, er som regel velkomment. Den eneste betingelse er, at alle fotos i galleriet står til rådighed for alle og enhver og at de frit må genbruges og remixes til ikke-kommercielle formål, f.eks. i fotokollager, på plakater eller som illustrationer på hjemmesider. Vi frigiver alle fotos under Creative Commons-licensen BY-NC. Creative Commons licens 


Illustrationer på vores hjemmesider stammer først og fremmest fra vores billedgallerier på Flickr. Jo flere og bedre billeder du sender til os, jo flottere bliver siderne!


 Vi kan ikke garantere, at dit navn kommer til at stå på alt materiale, som billederne måtte blive brugt til. Men vi vil gerne kreditere dig, når vi viser billederne på vores egne sider. 
Hvad vi ikke bringer
 Klimabevægelsen forbeholder sig muligheden for at fjerne billeder, der udstiller personer i pinlige/problematiske situationer (medmindre de selv siger god for det) samt uønskede portrætfotos, hvor motivet selv beder os om at fjerne billederne fra vores samling. Ulovlige billeder bliver naturligvis også fjernet, da de ikke passer ind i vores koncept.


 Videoproduktion
 Hvis du er god til at lave videoer, kan vi varmt anbefale dig at blive en del af KlimaTV. Her får du mulighed for at producere og uploade videoer om klimaemner til KlimaTV’s stadigt voksende samling.

Betaling i gang

Se KlimaTV

Se KlimaTV

Vores stadigt voksende samling af klimavideoer fra ind- og udland.

Bliv medlem

Bliv medlem

Medlemskab koster 250 kr. for almindelige medlemmer, 100 kr. for studerende, pensionister og arbejdsløse og 500 kr. for foreninger.