Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Skån klimaet – Hop på din cykel / elcykel og lad bilen stå i garagen

1. juli 2018

Gratis

Vil du være med til at skåne klimaet, så skal du hoppe med på dette event. I  2019 afholder vi bilfri måned, hvilket vi håber bliver en national begivenhed. I juli 2019 har vi ambitioner om, at hele landet vil stå sammen og skåne klimaet.

Undersøgelser viser, at der er rigtigt mange danskere, der har tilstrækkeligt kort til arbejdet eller skolen til, at man sagtens kan vælge cyklen. Alligevel er der rigtigt mange, der vælger at starte bilen, selvom der kun er 5-10-15 km. til skolen eller arbejdet. Det mener vi er en skam, og det vil vi gerne gøre noget ved.

I denne måned vil vi opfordre alle – unge som gamle at hoppe på cyklen eller elcyklen og lade bilen stå i garagen. Døjer du med skader og skavanker, der gør at du ikke kan cykle på en almindelig cykel, så vil vi anbefale dig at investere i en elcykel.

Har du ikke en elcykel, så kan vi højst sandsynligt låne dig en elcykel helt kvit og frit i denne måned. Det gør vi i samarbejde med Testguro – http://testguro.dk/elcykel-test-2015/

Vi har et mål om, at 150.000 danskere skal støtte op om dette event. Hvorvidt det er realistisk må tiden vise, men vi tror i hvert fald på det. Når begivenheden nærmer sig, vil vi promovere på forskellige sociale medier og andre digitale platforme.

Detaljer

Dato:
1. juli 2018
Pris:
Gratis

Sted

Fengersvej 13, Valby
Fengersvej 13
København, Valby 2500 Danmark