Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KLIMAPÅMINDELSEN

24. januar - 8:30 - 10:00

MENER DU AT KLIMA SKAL VÆRE HØJEST PÅ DEN POLITISKE DAGSORDEN?

Så vær med hver torsdag kl. 8.30-10.00 når vi mødes foran Christiansborgs hovedtrappe til den ugentlige klimapåmindelse!

350 Klimabevægelsen i Danmark, Den Grønne Studenterbevægelse, Bedsteforældrenes Klimaaktion og det frivillige hold bag Folkets Klimamarch 2018 inviterer alle klimabekymrede danskere til at mødes foran Christiansborgs hovedtrappe hver torsdag kl. 8.30-10.00. Den ugentlige Klimapåmindelse vil løbe frem til det kommende folketingsvalg for at minde lovgivere og ministre om, at klimahensynet bør indtænkes i al lovgivning.

Tidspunktet er valgt for at sikre at vi bliver set og hørt af flest mulige folkevalgte, da der er mange udvalgsmøder torsdag morgen.

Alle kan deltage i denne fredelige påmindelse. Vi regner med at have en fast kort tale hver gang, med information om klimakrisen og bud på konkrete løsninger.

Vi demonstrerer sammen med andre over hele verden i den internationale bevægelse Fridaysforfuture #climatestrike with GretaThunberg#ClimateStrike #FFF

Har du spørgsmål eller vil du være med til at organisere den ugentlige klimapåmindelse? Så skriv til os på klimapaamindelsen@gmail.com.

VI SES!

Detaljer

Dato:
24. januar
Tidspunkt:
8:30 - 10:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/365582023988506/

Sted

Rigsdagsgården
Rigsdagsgården 8
København, 1214 Danmark

Arrangører

350 Klimabevægelsen i Danmark
Bedsteforældrenes Klimaaktion
Den Grønne Studenterbevægelse
Folkets Klimamarch København