Select Page

Bliv medlem!

Hvis du er enig i vores grundlag, kan vi klart anbefale at blive medlem af 350 Klimabevægelsen i Danmark. Vores årlige kontingent er på 250 kr. for almindelige medlemmer, 100 kr. for studerende, arbejdsløse og pensionister og 500 kr. for gruppemedlemmer, dvs. foreninger og andre organisationer, der melder sig ind kollektivt. Når du er blevet medlem, kan du vælge at oplyse lidt mere om dig selv ved at logge ind og redigere i felterne på din profil.

Vi må kun indsamle persondata fra personer, der er fyldt 13 år.

Du er ikke forpligtet til at opgive dit rigtige navn til din profil på hjemmesiden, men hvis du betaler kontingent med betalingskort eller PayPal, skal du anføre dit rigtige navn på betalingssiden.

Stærke adgangskoder indeholder en blanding af små og store bogstaver, tal og tegn.
Vi bruger tjenesten MailChimp til nyhedsbreve. MailChimp er omfattet af aftalen Privacy Shield mellem EU og USA, og vi har en aftale med MailChimp, som gør, at vi gerne må bruge tjenesten. Du skal dog være opmærksom på, at dit navn og mailadresse opbevares på amerikanske servere. Du kan altid afmelde dig et givent nyhedsbrev ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af en tilsendt nyhedsmail.