Betingelser ved medlemskab og betaling af kontingent

Et medlemskab i 350 Klimabevægelsen i Danmark gælder for et år, svarende til 365 døgn.

Som medlem har du stemmeret på vores landsmøder og kan vælges til landsudvalget. Du har også en medlemsprofil på siden.

Indmelding

For at melde dig ind skal du være fyldt 13 år, da vi ellers ikke må indsamle persondata fra dig.

Du er ikke forpligtet til at opgive dit rigtige navn til din profil på hjemmesiden, men hvis du betaler kontingent med betalingskort eller PayPal, skal du anføre dit rigtige navn på betalingssiden. Hvis du betaler via direkte bankoverførsel, skal du anføre dit rigtige navn ved indbetalingen for at få stemme- og opstillingsret på vores landsmøder.

Synlig eller anonym?

En synlig profil er synlig for andre medlemmer med synlige profiler, når de er logget ind. En anonym profil kan derimod kun ses af administratorer og medlemsansvarlige. Hvis du har en anonym profil, kan du ikke selv se de andre medlemmers profiler.

Betalingssystem

Som medlem kan du vælge at betale kontingent med [i løbet af 2018: MobilePay], betalingskort (VISA eller MasterCard) eller Paypal. Vi tager desværre ikke imod ”rene” Dankort, dvs. uden VISA.

Du kan også vælge at indbetale direkte til vores bankkonto 8401-1091356 i Merkur Andelskasse.

Vi bruger betalingssystemet Yourpay [i løbet af 2018: QuickPay, kombineret med indløseren Clearhaus] og det amerikanske PayPal.

Levering

Dit medlemskab gælder fra det tidspunkt, hvor den medlemsansvarlige aktiverer din profil på hjemmesiden. Dette vil typisk ske indenfor et døgn, hvis du har betalt med [MobilePay,] betalingskort eller PayPal. Hvis du betaler via bankoverførsel, kan der gå længere tid, da vi først skal have bekræftet af banken, at din betaling er modtaget.

Fortrydelsesret

Det er ikke muligt at fortryde kontingentbetalingen, da den gælder for et år (365 døgn) ad gangen og derfor ikke udgør et abonnement eller en løbende betaling.

Reklamation

Hvis et medlem indbetaler mere end ét kontingent for den samme tidsperiode ved en fejl, kan han/hun få refunderet de(t) fejlindbetalte kontingent(er) ved at henvende sig til den medlemsansvarlige på medlem@klimabevaegelsen.dk . Det samme gælder, hvis der opstår andre fejl i forbindelse med medlemsprofilen.

Persondatapolitik og datasikkerhed

350 Klimabevægelsen i Danmarks politik for persondata og datasikkerhed lever op til EU’s persondataforordning og dansk lovgivning i øvrigt. Du kan læse hele vores politik her.

Ændring af medlemsdata

Du kan altid ændre dine registrerede data, bortset fra brugernavnet, ved at logge ind på siden og vælge indstillingerne under ”Min profil”.

Portabilitet

Som medlem har du mulighed for at downloade en kopi af de tekster, billeder og andre data, du selv bidrager med på hjemmesiden. Log ind på siden og vælg ”Værktøjer” -> ”Eksporter” i venstre side.

Udmeldelse

Vi sender en mail, når dit medlemskab er ved at udløbe. Hvis du ikke fornyer det, sletter vi din profil og de tilhørende persondata senest 18 måneder efter din seneste indbetaling.

Du kan også vælge selv at slette din egen profil, hvilket betyder, at du samtidig melder dig ud af 350 Klimabevægelsen i Danmark. Dette kan ske på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af medlemskabet eller i perioden, hvor dit medlemskab er udløbet men profilen endnu ikke slettet.

Øvrige klager og tvister

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data om dig ved at kontakte Datatilsynet, jfr. Persondatalovens § 58. Vi anbefaler dog først at kontakte vores webmaster på webmaster@klimabevaegelsen.dk.

Enhver tvist mellem 350 Klimabevægelsen i Danmark og dens medlemmer afgøres under dansk lovgivning.

Forbehold for ændringer

350 Klimabevægelsen i Danmark forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere den politik for persondata og datasikkerhed, der gælder for vores hjemmesider, heriblandt klimabevaegelsen.dk og ansvarligfremtid.dk.

 


 

Ansvarlig for hjemmesiden

350 Klimabevægelsen i Danmark
CVR-nr.: 34364672
Adresse: J. C. Christensens Gade 2A, 3TV, 2300 København S
Telefon: 22 71 70 58
Mail: sek@klimabevaegelsen.dk