Betingelser ved medlemskab og betaling af kontingent

Et medlemskab i 350 Klimabevægelsen i Danmark gælder for et år, svarende til 365 døgn.

Som medlem har du stemmeret på vores landsmøder og kan vælges til landsudvalget. Du har også en medlemsprofil på siden.

Indmelding

For at melde dig ind skal du være fyldt 13 år, da vi ellers ikke må indsamle persondata fra dig.

Du er ikke forpligtet til at opgive dit rigtige navn til din profil på hjemmesiden, men du skal anføre dit rigtige navn på betalingssiden.

Synlig eller anonym?

En synlig profil er synlig for andre medlemmer med synlige profiler, når de er logget ind. En anonym profil kan derimod kun ses af administratorer og medlemsansvarlige. Hvis du har en anonym profil, kan du ikke selv se de andre medlemmers profiler.

Betalingssystem

VISA-MasterCard  PayPal  Betingelser ved medlemskab og betaling af kontingent

Som medlem kan du vælge at betale kontingent med VISA eller MasterCard (ved automatisk eller manuel betaling) samt MobilePay eller Paypal (kun til manuel betaling). Vi tager desværre ikke længere imod bankoverførsler og på nuværende tidspunkt heller ikke imod ”rene” Dankort, dvs. uden VISA. Du kan dog indirekte bruge “rene” Dankort til at betale via MobilePay.

Vi bruger betalingssystemet Yourpay og det amerikanske PayPal.

Levering

Dit medlemskab gælder fra betalingstidspunktet.

Fortrydelsesret

Det er ikke muligt at fortryde kontingentbetalingen, da den gælder for et år (365 døgn) ad gangen.

Reklamation

Hvis et medlem indbetaler mere end ét kontingent for den samme tidsperiode ved en fejl, kan han/hun få refunderet de(t) fejlindbetalte kontingent(er) ved at henvende sig til den medlemsansvarlige på medlem@klimabevaegelsen.dk . Det samme gælder, hvis der opstår andre fejl i forbindelse med medlemsprofilen.

Persondatapolitik og datasikkerhed

350 Klimabevægelsen i Danmarks politik for persondata og datasikkerhed lever op til EU’s persondataforordning og dansk lovgivning i øvrigt. Du kan læse hele vores politik her.

Ændring af medlemsdata

Du kan altid ændre dine registrerede data, bortset fra brugernavnet, ved at logge ind på siden og vælge indstillingerne under ”Min profil”.

Portabilitet

Som medlem har du mulighed for at downloade en kopi af de tekster, billeder og andre data, du selv bidrager med på hjemmesiden. Log ind på siden og vælg ”Værktøjer” -> ”Eksporter” i venstre side.

Udmeldelse

Hvis du har valgt at betale kontingentet manuelt, sender vi en mail, når dit medlemskab er ved at udløbe. Hvis du ikke fornyer det, sletter vi din profil og de tilhørende persondata senest 18 måneder efter din seneste indbetaling.

Du kan også vælge selv at slette din egen profil, hvilket betyder, at du samtidig melder dig ud af 350 Klimabevægelsen i Danmark. Dette kan ske på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af medlemskabet eller i perioden, hvor dit medlemskab er udløbet men profilen endnu ikke slettet.

Øvrige klager og tvister

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data om dig ved at kontakte Datatilsynet, jfr. Persondatalovens § 58. Vi anbefaler dog først at kontakte vores webmaster på webmaster@klimabevaegelsen.dk.

Enhver tvist mellem 350 Klimabevægelsen i Danmark og dens medlemmer afgøres under dansk lovgivning.

Forbehold for ændringer

350 Klimabevægelsen i Danmark forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere den politik for persondata og datasikkerhed, der gælder for vores hjemmesider, heriblandt klimabevaegelsen.dk og ansvarligfremtid.dk.

 


 

Ansvarlig for hjemmesiden

350 Klimabevægelsen i Danmark
CVR-nr.: 34364672
Adresse: J. C. Christensens Gade 2A, 3TV, 2300 København S
Telefon: 22 71 70 58
Mail: sek@klimabevaegelsen.dk