Betingelser ved betaling på klimabevaegelsen.dk

Ansvarlig for hjemmesiden
Klimabevægelsen i Danmark
CVR-nr.: 34364672
Adresse: J. C. Christensens Gade 2A, 3TV, 2300 København S
Telefon: 22 71 70 58
Mail: sek@klimabevaegelsen.dk

Betaling af kontingent og ved køb af materialer
Vi modtager betalinger med VISA/Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard samt via PayPal og ved bankoverførsel til konto 8401-1091356 i Merkur Bank. Vi tager desværre ikke imod ”rene” Dankort, dvs. uden VISA.

Din bestilling af fysiske materialer udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Klimabevægelsen i Danmark om at købe materialerne på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem dig og Klimabevægelsen i Danmark er først indgået, når du får tilsendt en bekræftelse på, at materialerne er afsendt.

Hvis du har købt fysiske materialer, bliver beløbet først trukket på din konto, når materialerne afsendes. Ved betaling af kontingent trækkes beløbet med det samme.

Priser for materialer
Alle priser er i danske kroner og vist inkl. (evt.) moms og gældende på bestillingstidspunktet. Priserne kan ændre sig løbende. Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede materialer.

Levering
Hvis du køber fysiske materialer, vil vi så vidt muligt afsende din ordre inden kl. 18 samme dag og ellers den næstfølgende hverdag.

Forsinkelser
Klimabevægelsen i Danmark er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab, hvis de bestilte materialer kommer for sent frem til dig, eller hvis de bestilte materialer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes dine egne handlinger eller undladelser eller samfundsmæssige omstændigheder, som Klimabevægelsen ikke er i stand til at gøre noget ved.

Det sidste kan være krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Retur- og reklamationsret
Du har 14 dages returret på alle fysiske produkter. Hvis du fortryder dit køb, skal du meddele det til os indenfor 14 dage efter leveringen.

Vi giver desuden 2 års reklamationsret på fysiske materialer i henhold til Købeloven. Du kan få materialerne repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, alt efter den konkrete situation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkeret håndtering af materialerne.

Meddelelser om brug af returret eller reklamation skal gives pr mail på sek@klimabevaegelsen.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din retur- eller reklamationsret.

Tilbagebetaling
Hvis du returnerer købte materialer, skal du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så vi kan overføre købsbeløbet.

Hvis du selv er ansvarlig for en forringelse af materialernes værdi, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi tilbageholder beløbet, indtil vi har fået materialerne retur, med mindre du fremlægger anden dokumentation for at have returneret dem.

Returnering
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til :

Klimabevægelsen i Danmark
J. C. Christensens Gade 2A, 3TV
2300 København S

Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Du bærer risikoen for materialerne fra tidspunktet for deres levering og til vi har fået dem retur.

Klimabevægelsen i Danmark vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Vi modtager ikke forsendelser pr. efterkrav.

Online Dispute Resolution
Fra og med den 15. februar 2016 kan europæiske virksomheder og forbrugere bruge den nye digitale platform ODR. Formålet med den er at gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere. Hvis du har klager over Klimabevægelsen i Danmark og materialer du har købt på klimabevaegelsen.dk, kan du bruge ODR via linket http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Forbehold for ændringer
Klimabevægelsen i Danmark forbeholder sig ret til løbende at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for klimabevaegelsen.dk. Ændringer og ændringsdatoen vil fremgå af denne underside.

Senest opdateret 19. april 2016.