Vores omstilling til et mere bæredygtigt samfund går for langsomt, og vi risikerer en udvikling, der ikke kan standses. Globalt har vi lige haft 4 år med temperaturrekorder, og Grønlands-isen smelter alt for hurtigt. Herhjemme forandrer årstiderne sig. Vi får mere og mere ekstremvejr og tør ikke tænke på fremtidens klimaflygtninge.

Vi er bekymrede for vore børnebørns fremtid og ser, at vi er nødt til at gøre mere for at sikre den. Noget, der gør en forskel!

Vi vil
• informere om de menneskeskabte klimaforandringer og om løsninger og muligheder, der giver håb.
• synliggøre de klimavalg, som vi allerede går og gør i hverdagen. Vi gør meget, for det er vi nødt til. Nu må vi tale højt om det!
• markere os i forbindelse med miljøsager og politiske valg.
• lægge pres på politikerne for at få dem til at handle ansvarligt og retfærdigt i forhold til år 2030 og 2050, når dagens 7-årsrollinger er unge voksne og midaldrende.

Vi søger
bedsteforældre, som vil være med til at blive mange og blive hørt. Vi søger politikere fra alle partier, som tør se vor tids største etiske udfordring i øjnene og gå sammen om den nødvendige politik. Forandringer i vores livsstil? Dem tager vi med, for det gælder vore børn og børnebørns fremtid!

Dét mener Bedsteforældrenes Klimaaktion, som er en temagruppe i Klimabevægelsen i Danmark. Hvad mener DU?

Byd gerne ind med gode idéer, mennesker, vi bør kontakte etc.

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/klimaaktion/ – eller skriv, hvis du hellere vil have nyhedsbreve fra os (ca. hver 3. måned. Det sidste finder du her). Kontakt tovholder Annegrethe Jørgensen, tlf.: 3013 9691; ag@jorgensen.es

(Billedet er fra Climate Planet i Aarhus, sommeren 2017. Det øverste billede er fra vores norske søster-organisation.)