Almindelige startvanskeligheder eller en del af konceptet?

Atomkraft er farlig, dyr og en hindring for investering i ægte vedvarende energi. Det hele ligger i hænderne på forskellige profitsøgende entiteter, som klipper tæer og skærer hæle; a pro pos dyrt. Dyrt og korrupt.
www.countercurrents.org/vtp100216.htm
... Vis mereVis mindre

Martin Jensen synes godt om dette

Vis tidligere kommentarer

Rebecca Fala Lohfert BoasHar du nogen kilder Niels-Holger?

1 dag siden
Avatar

Rolf Dupont HansenJeg har en, men den viser nok ikke det Holger vil se: www.energypost.eu/record-increase-renewables-europe-emissions-stay-level/

1 dag siden
Avatar

Niels-Holger NielsenUndskyld, jeg glemte at få linket med :( www.countercurrents.org/vtp100216.htm

1 dag siden
Avatar

Søren Stentoft HansenHar du nogle pålideligt kilder, internationale anerkendte instituion f.eks? Vil ikke lige kalde de "tinfoil hats" personer som du tit linker til "kilder". Kernekraft er ikke farlig, eller dyr. Alle studier viser at det er den billigst og sikreste energiform vi har. Faktum er at det, desværre er omgivet af frygt og misinformation der stammer fra kernekraftens barndom. (Hvor det var dyrt og farligt) Der er sket meget siden. Uanset hvad, så vil jeg mene at Rusland nok ikke er det sted man skal bruge som skabelon for verdens kernekraft. Vind og Sol er ikke vedvarende energi, den er "renewable" som i at dens brændstof, solen, ikke slipper op. de laver ikke energi heletiden, hvilket faktisk er hele problemet med dem.

1 dag siden
Avatar

Rolf Dupont HansenNiels-Holger: Jeg tror jeg har sagt det før, men countercurrents.org er noget af det mest usaglige crap man kan støve op. Altså seoghør eller Ekstrabladet er en mere seriøs kilde end det der, den indeholder ikke en eneste saglig artiklen. Her er en forklaring på svingende produktion, de er bevidste og en del af testen før full output, hvilket er helt normalt. Man tænder ikke bare og skruer op på fuldt out put fra dag 1, man tester også reaktorens respons osv. da ingen af den type reaktor reelt opfører sig helt ens: "Generation was suspended for scheduled mandatory checks to be carried out in the turbine section of unit I after 5.30 p.m. and it would resume in a day or two, he added. This unit attained criticality at 4.19 p.m. on January 21." www.thehindu.com/news/national/tamil-nadu/power-generation-commences-in-kknpp-first-unit/article8...

1 dag siden   ·  1
Avatar

Niels-Holger NielsenCountercurrents er en sampling af forskellige ting. Som sådan har sitet en tendens. Sådan er det alle steder på nettet. Troværdigheden må hvile på det enkelte indlæg. Folk som forsøger at gøre klimakampen til et eksklusivt spørgsmål om såkaldt saglighed har ikke forstået en skid af virkeligheden.

1 dag siden
Avatar

Mikael ObelitzHold da op, er det at være akrafttilhænger også at være lidt ensidig? Lars Sandberg har fået mig til at interessere mig i akraftens tilstand dd. Jeg skal bede jer undersøge baggrunden for Flamenville, forløbet, Olkilouto forløbet, Hingley point forløbet, Vogtle forløbet, VC summer forløbet? Hvordan er det gået med at få disse værker i drift, hvilke konsekvenser for elforsyning, pris til borgerne, hvilke subsidier afsted kommer det mm.? Der er jo ingen her, der påstår at sol og vind ikke har problemer. Men det har akraft også, og problemerne med akraft er, hvis i læser lidt om det, IKKE små. Tre ledende Tepco, Fukishima chefer står tiltalt for at have tilbageholdt deres viden om bla risikoen for, at en ødelæggende tsunami udgjorde en sikkerhedsrisiko for Fukishima værket! Forstå dybden i denne hændelse og hvor skadelig den er for tilliden blandt befolkningerne. Akraft er i adskillige lande besluttet en energikilde, der skal udfases over tid, når værkerne er slidt op. Hvis akraften skal op i gear, så kræver det, at dem der plæderer for det er ærlige og redelige og selv tør se problemerne i øjnene. Lige nu - og alene pga klimaproblemerne, så synes jeg det er rigtigt ærgerligt, at akraften ikke er kommet længere end den vitterligt er. Og det kommer til at tage tid, at få politikerne, befolkningerne til at interessere sig for denne energikilde igen. Selvfølgeligt undtaget stater med lavere krav til sikkerhed som Rusland, Kina mm.

9 timer siden   ·  1

6 Svar

Avatar

Kommentér på Facebook

Se KlimaTV

Se KlimaTV

Hvad sker i fremtiden?

« februar 2016 » loading...
M T O T F L S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
5

Næste aktiviteter

søn 06

Landsmøde i Klimabevægelsen

6. marts - 9:00 - 18:00
Charlotte Ammundsens Pl. 3 København K

Klimabevægelsen i Danmark

Klimabevægelsen i Danmark er en uafhængig græsrodsbevægelse, der arbejder for at bekæmpe klimakrisen nedefra og op. Det gør vi via folkeoplysning, lokale klimainitiativer og fredelige kampagner, der skal påvirke vores politiske system, medier, uddannelsesinstitutioner og andre nøgleaktører.
Den menneskeskabte udledning af drivhusgasser bidrager hver dag til at øge klimakrisen og forringe vilkårene for både naturen og de kommende generationer af mennesker på Jorden. Men mange politikere og kortsynede lobbygrupper forsøger ihærdigt at benægte eller ignorere dette. Selvom der er opstået mange gode klimainitiativer i det seneste årti, er den politiske vilje til at standse klimakrisen stadig begrænset.
Klimakrisen forsvinder ikke af sig selv. For at løse den er vi nødt til at gennemføre en national og global omstilling til 100 % vedvarende energi og lade en stor del af de fossile brændstoffer blive i jorden. Omstillingen kræver noget af hver enkelt af os. At vi engagerer os, søger svar og skaber løsninger. Og at vi i fællesskab skaber et målrettet pres på vores politikere, som fører til politisk handling.

KlimaTV

KlimaTV er et godt eksempel på en gruppe, der er udsprunget af Klimabevægelsen. KlimaTV informerer om store og små klimaemner ved at indsamle og selv producere videoer. Se dem på vores medlemsnetværk – og bidrag selv med nye.

AnsvarligFremtid

Ved at deltage i denne kampagne er du med til at overtale dit pensionsselskab til at sælge sine aktier i kul, gas og olie. Lige nu er din pensionsopsparing investeret i at ødelægge kloden – og du risikerer tilmed at pengene går tabt…

Klimaforandring i medierne

Denne nyhedsblog observerer og kommenterer mediernes dækning af klimakrisen. Klimabevægelsen arbejder selv for at få medierne til at sætte større fokus på klimaet og sikre en saglig og videnskabeligt funderet dækning.

Bliv medlem

Meld dig ind i Klimabevægelsen og vær med til at sikre fremtiden!
Ja Nej